Houtsmuller-dieet

Het Houtsmuller dieet helpt kanker voorkomen, vertragen en volgens Dr. Houtsmuller zelf, zelfs genezen. Wat is het dieet, en is het wat voor u?

Hoe werkt het Houtsmuller dieet?

Dr. Houtsmuller zegt zichzelf genezen te hebben van kanker door het volgen van dit dieet. Het dieet is wat ruimer dan het moermandieet. U mag bijvoorbeeld wel koffie, maar niet na 21.00 uur. Ook mag u (groene) thee, en aardappelen, verse groenten en diepvriesgroenten. Blikgroenten mag u niet. Als u vlees wilt eten, dan mag u lever en zwezerik. Liefst van een scharrelkip of een varken. Ook mag u vette vis. U mag de halfvolle zuivelproducten, bij voorkeur karnemelk en biogarde. Als u kaas wilt, dan liever schapen of geitenkaas, ook roquefortkaas heeft voorkeur. U mag geen geraffineerde suiker, wel bruine suiker of honing. Fruit mag u onbeperkt, ananas, grapefruit, citroen, kiwi en meloen wordt aangeraden. Geperst fruit mag u alleen tijdens de maaltijden.

Voor wie is het Houtsmuller dieet geschikt?

Volgens Dr. Houtsmuller helpt dit dieet kanker te voorkomen of te vertragen. Het dieet biedt genoeg ruimte voor afwisseling, waardoor u genoeg voedingsstoffen binnen krijgt. Het kan dus zeker geen kwaad. Verder worden in het dieet vooral gezonde en verantwoorde voedingsmiddelen toegestaan. Dit helpt u een gezond eetpatroon te ontwikkelen. U hoeft het dieet niet strikt te volgen, u mag best een keer 'zondigen', maar over het algemeen moet u zich houden aan de geadviseerde en toegestane voedingsmiddelen. Ook als u zich niet richt op het vertragen of voorkomen van kanker, is dit dieet gezond en geschikt om een gezond gewicht te krijgen.


Copyright 2009-2024 Afslanken-Afvallen.nl - Linkpartners