Hartstichting-dieet

Het Hartstichting dieet klinkt alsof het aanbevolen is door de Hartstichting. Dat is het niet! Zou het iets voor u zijn? Lees snel verder voor meer informatie.

Hoe werkt het Hartstichting dieet?

U zou denken dat de Hartstichting dit dieet aanbeveelt. Echter zij heeft er niets mee van doen, en het gaat zelfs tegen de adviezen van de Hartstichting in. Dit dieet duurt drie dagen, en tijdens die drie dagen krijgt u slechts 900 calorieën per dag binnen. Het dieet valt dus onder de crashdiëten. U krijgt een precies ingevulde lijst met wat u mag eten. Denk hierbij aan een boterham per maaltijd, met beleg. 's Avonds mag u dan soms een beetje vlees of vis, en verder een uitgemeten hoeveelheid groenten. In tegenstelling tot wat u van een dieet zou verwachten, is het toetje vanille ijs. 's Avonds eet u geen zetmeelproducten, waardoor het niet voldoet aan de gezonde schijf van vijf.

Voor wie is het Hartstichting dieet geschikt

Als u in een paar dagen tijd veel gewicht wilt verliezen, dan zou u dit dieet kunnen overwegen. Maar bedenk wel dat u niet alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt, waardoor uw lichaam op de spaarstand gaat staan. Dit veroorzaakt het bekende jojo-effect. Tijdens het dieet mag u maar erg weinig eten, waardoor u een hongergevoel krijgt, en u slap gaat voelen. Als u gezond wilt afvallen, en blijvend gewicht wilt verliezen, kunt u beter niet kiezen voor dit dieet . U zou zich toch ook afvragen waarom u voor een dieet kiest dat met een misleidende naam bekend is geworden.


Copyright 2009-2024 Afslanken-Afvallen.nl - Linkpartners