Groene thee

Groene thee is erg gezond en bijna onmisbaar wanneer u wilt afvallen. Groene thee bevat fenolen. Deze zorgen ervoor dat uw lichaam de vetcellen eenvoudiger afgeven in het bloed. Zo kunnen uw spieren en organen het vet gemakkelijker gebruiken als brandstof, waardoor het afvallen eenvoudiger gaat.

Behalve het feit dat uw vetverbranding sneller gaat, heeft groene thee ook een positief effect op bepaalde soorten ziekten en kanker. Door het drinken van deze thee, heeft u een verminderde kans hierop.

Om aan deze groene thee te komen, kunt u gewoon de supermarkt inlopen. De groene thee die hier te vinden is, is in principe prima. Toch is de kwaliteit van groene thee uit bijvoorbeeld een toko beter en is de smaak lekkerder. U kunt zelf bepalen welke prijs u ervoor wilt betalen en welke u het lekkerste vindt. Wanneer u de thee het lekkerste vindt met suiker, probeer dan te kiezen voor zoetstof. Anders krijgt u teveel suikers binnen en dit bevordert het afvallen niet. Het heeft de voorkeur om ook deze zoetstoffen langzaam af te bouwen, zodat u de groene thee op den duur lekker puur kunt drinken.

Houdt u niet van groene thee, maar wilt u wel graag de groene thee binnen krijgen, kies dan voor capsules. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze even goed werken als natuurlijke groene thee.


Copyright 2009-2024 Afslanken-Afvallen.nl - Linkpartners