Biamed-dieet

Het Biamed programma maakt gebruik van maaltijdvervangers en geeft u begeleiding bij het afvallen. Denkt u dat het geschikt is voor u?

Hoe werkt het Biamed-dieet?
Het Biamed programma begint in de eerste fase met maaltijdvervangers voor twee maaltijden per dag. De derde maaltijd maakt u zelf. Tijdens deze fase krijgt u ongeveer 1000 calorieën per dag binnen, de helft van wat u nodig heeft, uw lichaam moet dus wel vet verbranden. In de volgende fase gaat u twee maaltijden zelf maken, en krijgt u nog maar een maaltijdvervanger. Zo gaat u langzaam weer over op een normaal voedingspatroon. Als u op uw streefgewicht zit, maakt u uw eigen maaltijden weer. Tijdens het programma krijgt u begeleiding van een Biamed diëtist(e), die u een gezond voedingspatroon leert.

Voor wie is het Biamed-dieet geschikt?
De kant en klare maaltijden maken het gemakkelijk om dit dieet te volgen. Echter u krijgt in de eerste fase te weinig calorieën binnen, waardoor u zich minder fit kunt voelen. Ook bestaat de kans dat u een hongergevoel krijgt. Doordat u begeleiding krijgt van een diëtist(e), leert u uzelf wel een gezond voedingspatroon aan, ook wordt u zich bewust van uw eigen eetgedrag, en u wordt geholpen om uw nieuwe voedingspatroon in uw eigen omstandigheden vol te houden. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijker op uw nieuwe gewicht blijft.


Copyright 2009-2024 Afslanken-Afvallen.nl - Linkpartners